interrim-sub

Udarbejdelse/optimering af finansiel rapportering

Pålidelig, rettidig og overskuelig finansiel rapportering er et vitalt styringsværktøj for enhver ledelse.

inforevision har stor erfaring med finansiel rapportering og kan, ved at stille kvalificeret personale til rådighed, assistere med udarbejdelse af en skræddersyet rapporteringspakke. Effektiviserede rutiner og øget præcision gør rapporteringen til et tidsaktuelt styringsværktøj, der giver ledelsen et retvisende billede af virksomhedens tilstand og dermed udgør et solidt beslutningsgrundlag.

I kraft af kompetente og erfarne medarbejdere, er vi i stand til at løse alle opgaver inden for udvikling af rapporteringsværktøjer samt udarbejdelse af aktuelle rapporteringer til virksomhedens ledelse. Vi har ligeledes stor erfaring med udfyldelse af forskellige eksisterende rapporteringsværktøjer og kan assistere, såfremt der kun er behov for hjælp ved eksempelvis månedsrapportering eller rapportering til udenlandske moderselskaber.

Interim Service er en fleksibel løsning når det drejer sig om udarbejdelse af virksomhedens finansielle rapportering. En løsning, der giver øget præcision og mere effektive rutiner, samtidigt med at virksomhedens økonomi kun belastes i forhold til det reelle tidsforbrug.

Udskriv produktblad her


Kontaktperson:

Tore Kolby
Partner, statsautoriseret revisor
Tlf. 39 53 50 37
TOK@inforevision.dk