1. marts 2018

Revisortrainee

CB_Inforevision_20152122Vil du håndplukkes til et job med fremtid i?
Vi har karrierejobbet som revisortrainee, hvis du har ambitionerne

inforevision udvælger nu 7 ambitiøse og dygtige revisortrainees til vores to-årige uddannelsesprogram i revision med start 1.9.2020. Ved siden af den interne uddannelse og det daglige arbejde med vores kunder skal du læse HD to aftener om ugen. Vi stiller således store krav til dig – men til gengæld har vi også en masse at byde på.

Vi er 130 medarbejdere i et yderst velfunderet revisions- og konsulenthus, der primært beskæftiger sig med revision og regnskab, men som også har specialiserede afdelinger inden for skat og moms, køb og salg af virksomheder, it, bogholderi m.v. Vores hus rummer en stærk tværfaglighed og er fyldt med liv, samarbejde og muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt.

Som trainee vil din læringskurve stige stejlt de første to år. For at skabe de bedste rammer og vilkår for den udvikling, ansætter vi vores trainees i årgange, som følges ad – både i vores interne uddannelsesprogram og på HD. Desuden bliver du tilknyttet en mentor, som vejleder dig i det daglige, faglige arbejde.

Hvad kan du forvente som revisortrainee?

  • Et omfattende introduktionsprogram og intern uddannelse
  • Betaling af HD-studiet, bøger, bærbar pc, tid til skole m.v.
  • Spændende opgaver og mulighed for kundekontakt fra begyndelsen
  • God løn og et supergodt netværk på alle niveauer
  • En personlig mentor og løbende coaching

Har du, hvad der skal til for at blive revisortrainee?

  • HHX eller en tilsvarende uddannelse, så du kan påbegynde HD 1. del i 2020.
  • Lyst til at arbejde med både tal og mennesker
  • Mod på udfordringer, udvikling og gode kollegaer
  • Karakterer på minimum 7 i fag med direkte relevans for revisionsområdet

Sådan søger du revisortrainee stilling

Vil du vide mere om stillingen som revisortrainee, så se meget mere her eller kontakt HR-chef Betinna Sidor på tlf. 3953 5000, mail: bsr@inforevision.dk

Ansøgning med CV og relevant dokumentation sendes pr. mail til info@inforevision.dk eller via formularen nedenfor. Vi tager løbende stilling til de ansøgninger, vi får ind.

Vores vigtigste ressource – medarbejderne

I inforevision lever vi af at servicere kunder indenfor komplekse områder. Det er derfor vigtigt, at vi i inforevision har medarbejdere, hvor arbejdsglæde, fleksibilitet, kompetence og det at kunne tale med kunder om andet end tal, er af stor betydning. I inforevision gør vi derfor meget ud af at medarbejderne trives og samtidig løbende bliver udfordret.

Vi arbejder i dagligdagen tæt i teams og på tværs i organisationen. Dette giver den enkelte medarbejder en bred viden og referenceramme samt gode interne udviklingsmuligheder. Endvidere har vi i inforevision fokus på fællesskabet og det sociale liv – vi gør således meget ud af styrke relationerne på tværs i organisationen ved at tilbyde en række arrangementer, som knytter vores medarbejdere tættere til hinanden og til inforevision.


Søg stilling