22. marts 2018

Erfaren og kundeorienteret revisor

inforevision_ny_revisorVi søger en dygtig og kvalitetsbevidst revisor, som motiveres af at gøre en forskel for både for kunderne og kollegaerne, og som har erfaring fra branchen.

inforevision er et velfunderet revisions- og konsulenthus, hvor den proaktive rådgivning for kunderne er central. Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer og særligt i øjeblikket, hvor vi oplever en stærk tilgang af kunder og opgaver.

Vi beskæftiger os med regnskab og revision, skat og moms, M&A, transaction services, IT, erhvervsservice og interim.

Din hverdag hos os

Revision er vores kerneydelse, og området er inddelt i 3 afdelinger, der alle arbejder med et bredt udsnit af vores kundesegment. Som revisor i inforevision er du således fast tilknyttet en afdeling, men alle 110 medarbejdere kender hinanden og samarbejder på kryds og tværs om vidensdeling, faglig sparring og konkret opgaveløsning.

Vores hus rummer en stor grad af tværfaglighed fyldt med liv, humør og mange gode samarbejdsrelationer.

Om dig

Det betyder meget for os, at du er nysgerrig i forhold til dit fag og dine opgaver, men også i forhold til kollegaer og kunder. Lysten til at vide mere øger kvaliteten, styrker relationerne og gør hverdagen mere spændende for os alle.

Du skal kunne arbejde på et højt fagligt niveau ift. din uddannelse og erfaring. Vi forventer minimum 6-10 års erfaring fra branchen.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte HR-chef Betinna Sidor på tlf. 39 53 50 00.
Ansøgning med CV samt relevant dokumentation sendes pr. mail til info@inforevision.dk eller via formularen nedenfor.


Søg stilling