skat-sub

Foldere og vejledninger

Skattesatser 2017/2018

Vi har udarbejdet en nem og enkel oversigt over de væsentligste skattesatser for 2018 sammenlignet med 2017. Der er bl.a. sket ændringer i forhold til fri telefon, personalegoder og rejsegodtgørelser.
Se Oversigt over skattesatser 2018 her (pdf).

Firmabil eller egen bil?

Mange ser firmabilen som et økonomisk og praktisk gode, men virkeligheden kan være mere nuanceret. I to foldere til hhv. ansatte og selvstændige guider vi dig gennem en række af de regler og overvejelser, der kan afklare, om det kan betale sig for dig at få en firmabil på hvide nummerplader, eller om du har større fordel af at bruge din private bil til arbejdsrelateret kørsel.

Download folderen: Firmabil eller egen bil – for ANSATTE (pdf)
Download folderen: Firmabil eller egen bil – for SELVSTÆNDIGE (pdf)

Forældrekøb – de skattemæssige konsekvenser

Forældrekøb er en god mulighed for at hjælpe dit barn med at få en bolig, typisk i forbindelse med studiestart. Men vær opmærksom på de skattemæssige konsekvenser. Vi gennemgår de væsentligste punkter.
Download folderen: Forældrekøb – De skattemæssige konsekvenser (pdf).

Gaver til nærtstående familiemedlemmer

Afgifter og formaliteter skal være på plads, før SKAT kan godkende gaver mellem nærtstående familiemedlemmer.
Download folderen: Når du giver gaver (pdf).

Provision af kautioner

Ofte kautionerer ejeren personligt for virksomhedens gæld, men selskabet kan faktisk udbetale en provision til ejeren som gengæld for sikkerhedsstillelsen.
Download folderen: Provision af kautioner (pdf).

Vejledning: Skattekonto

I forbindelse med betalingen af acontoskat har vi konstateret, at der er behov for en uddybende vejledning om Skattekontoen. I vejledningen kan du se, hvordan du får adgang til kontoen, hvordan du foretager indbetalinger, og hvordan du kommer godt i gang.
Se vejledningen her (pdf).

Derudover har vi udarbejdet en vejledning til hvordan du kan autorisere inforevision til at få adgang til dine skatteoplysninger, alt efter om det er til ”Tast Selv Privat” eller Tast Selv Erhverv”. Kontakt din revisor, hvis du har brug for assistance med at autorisere inforevision.
Se vejledningen her (pdf).

Yderligere informationer

Flemming Saabye
Leder af skatteafdelingen
T: 39 53 50 38
FSA@info-revision.dk

Bo Sponholtz
Skattemedarbejder
Tlf. 39 53 50 33
bsp@inforevision.dk

Jannik Petersen
Skattekonsulent
Tlf. 39 53 50 47
jpe@inforevision.dk