Inforevision: Statsautoriseret Revisor i København

inforevision: Statsautoriseret revisor i København siden 1986

Revision og rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder

Har du brug for en revisor som din økonomiske sparringspartner? Mangler du rådgivning og overblik, der kan tage din virksomhed til næste niveau?

inforevision giver dig den rådgivning og det overblik, du søger.

Sig farvel til uvisheden og lad os give dig den know-how, du har brug for.

Hos inforevision får du:

 • En fast kontaktperson, som sikrer personligt engagement og rådgivning
  Som kunde hos os får du en fast kontaktperson, der kender dig og din situation. Det sikrer et godt og personligt samarbejde.
 • Høj grad af partnerinvolvering
  Hos os spiller den ledende partner en stor rolle i samarbejdet og har løbende fokus på netop dig og din virksomhed. Det sikrer, at du hele tiden får optimal rådgivning og service.
 • Kvalitetsarbejde og høj faglighed – så du kan sove trygt om natten
  Siden 1986 har vi rådgivet mange tusinde kunder. Vores rådgivning bygger på veluddannede medarbejdere, som leverer arbejde af høj kvalitet – hver gang.
 • Mere end blot en regning – her får du et samarbejde og netværk
  Vi ønsker ikke kun at være din revisor på kort sigt. Vi vil gerne etablere et samarbejde, som kan bære frugt i mange år. Derfor møder vi dig med dialog i øjenhøjde, som du kan forstå og tage handling på.
 • Et bredt branchekendskab – vi giver vi dig bedre råd og forslag
  Med flere end 3100 kunder har vi gennem årene opnået indsigt i en lang række brancher. På baggrund af den erfaring giver vi dig skræddersyet rådgivning uanset hvilken branche, din virksomhed befinder sig i.

Virker inforevision bekendt? Så har du nok set os i…

Inforevision---omtale


Vi har ydet revision for tusindvis af kunder siden 1986

Vi er vokset støt, siden virksomheden blev grundlagt. I dag viser mere end 3100 kunder os deres tillid, og de har gennem årene anbefalet os til venner, familie og samarbejdspartnere. Den tillid og goodwill er noget, vi aldrig tager for givet. Hver dag kæmper vi for at gøre dig og din forretning endnu bedre.

Vores kunder er primært at finde i den private sektor, og geografisk holder de fleste til i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

inforevision har en evne til at få os til at føle, at vi er deres eneste kunde. Der er altid tid til en hasteanalyse, og der er altid en dyb forståelse for vores forretning og vores behov.”
Carlos-ChristensenCarlos Christensen, CEO, Connected Wind Services (som syv år i træk er kåret som Super-Gazelle i Børsen.)
Jeg har brugt inforevision, siden jeg begyndte som selvstændig arkitekt. I perioder har jeg haft min egen bogholder, og da hun skulle stoppe, valgte jeg at fortsætte med inforevisions erhvervsservice. Det er smidigt og fleksibelt og matcher mine behov. Merete passer også godt ind her. Hun kender mig og min virksomhed og ved, hvad der betyder noget for mig, så det er nemt at kommunikere med hende. Jeg er meget tilfreds med den service, jeg får.”
Kim-UtzonKim Utzon, stifter og ejer af Kim Utzon Arkitekter (står bl.a. bag Tivoli Hotellet og Copenhagen Strand.)

Kontakt os nu og lad os tage en uforpligtende snak

Per Jensen

“Jeg glæder mig til at høre fra dig” – Per Jensen (partner og statsautoriseret revisor)

Virker vi som et godt match til dig og din virksomhed?

Så kontakt Per Jensen (partner i inforevision) med det samme og lad os tale nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon (frivilligt)

Eventuel besked

Din henvendelse er helt uforpligtende, og vi behandler den naturligvis fortroligt.


”Jeg bruger rigtig meget tid på mine butikker. Der skal altid være noget nyt og lækkert at komme efter, og jeg handler med over 100 forskellige firmaer. Derfor skal der være fuldstændig styr på fakturaer, kreditnotaer og regnskaber. Jeg har selv et godt overblik og en bogholder, der hjælper med bilagene, men det er vigtigt for mig at have Per fra inforevision til at samle trådene. Når han er glad, er jeg også glad, og jeg kan altid ringe til ham, når jeg har brug for et godt råd eller svar på et spørgsmål.
tamarind-mereteMerete Luplau, indehaver af Tamarind.

Ofte stillede spørgsmål

”Hvor holder I til?”

Vi holder til på Buddingevej 312 i Søborg. Vi har primært kunder, som befinder sig i København og omegn. Dog har vi også kunder fra resten af Danmark, så selvom du måske ikke lige kan tage forbi vores kontorer med det samme, så kontakt os alligevel.

”Hvorfor skal jeg vælge inforevision?”

Er du en mindre eller mellemstor virksomhed, er vi det perfekte match for dig. Siden 1986 har vi hjulpet mere end 3100 kunder på tværs af mange brancher. Med denne indsigt og erfaring kan vi også rådgive dig til at tage de rigtige beslutninger.

Derudover rækker vores kompetencer langt ud over almindelig revision og videre til it-service, bogføring, assistance ved køb og salg af virksomheder og meget mere. Vi er således din primære kontakt, når det gælder kerneydelser, som styrker din forretning.

Som kunde hos os bliver du tilknyttet en fast kontaktperson, som kender til dig og din virksomhed. Du er altså ikke blot endnu et nummer i rækken, men en personlig relation, som vi glæder os til at samarbejde med over de næste mange år.

”Hvilke ydelser tilbyder I udover revision?”

inforevision tilbyder meget mere end blot revision. Vi ønsker at samle mange af de nødvendige kerneydelser et sted. Derfor tilbyder vi også ydelser såsom bogføring, lønadministration, it-service og meget mere. I hjemmesidens menu kan du se de services, vi tilbyder.

”Hvad koster det?”

Det afhænger af de specifikke services og ydelser. Vi sammensætter en løsning, der passer specifikt til dét, du har søger. Hvad det hele præcis kommer til at koste, kan vi fortælle, når vi har fået indsigt i dine behov og ønsker.

”Hvornår kan I gå i gang?”

Vi kan altid tage fat med det samme. Så snart aftalen er på plads, sætter vi arbejdet i gang efter en plan, som lægges i tæt samarbejde med dig.

”Hvor kan jeg lære jer bedre at kende?”

Du kan læse mere om, hvad vi står for her og møde partnerne i inforevision her. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn og til at tilmelde dig vores nyhedsbrev i formularen nederst på siden.