Persondatapolitik for nyhedsbreve

inforevision udsender et nyhedsbrev pr. mail cirka 10 gange om året. Indholdet er aktuelle informationer og nyttig viden om revision, regnskab og rådgivning, målrettet mindre og mellemstore virksomheder.

Indsamling af personoplysninger

For at kunne sende nyhedsbrevet indsamler og behandler vi følgende personoplysninger om dig:

  • For- og efternavn
  • E-mailadresse
  • Firmanavn
  • CVR-nummer

Samtykke

For at modtage vores nyhedsbrev skal du give dit samtykke. Det sker i forbindelse med tilmeldingen, når du bekræfter din e-mail adresse.

Videregivelse af dine personoplysninger

Når du tilmelder dig, videregiver inforevision personoplysninger til Mailchimp, som leverer den tekniske platform for vores nyhedsbrev. Oplysningerne bliver kun anvendt af databehandleren til udsendelse af nyhedsbreve og bruges ikke til andre formål.

Afmelding

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet – enten via linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til os på info@inforevision.dk. Ved afmelding stopper vi straks med at sende nyhedsbreve til dig.

Brug og opbevaring af personoplysninger

Vi bruger personoplysninger i forbindelse med markedsføringsmæssige tiltag, bl.a. for at kunne målrette vores kommunikation til dig. Vi giver ikke dine personoplysninger videre til tredjemand.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet og i højst to år derefter.

De personoplysninger, vi bruger til udsendelse af nyhedsbrevet, har du selv afgivet.

Dine rettigheder

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vores behandling af personoplysninger ikke lever op til lovgivningens krav.

Skriv til os på info@inforevision.dk, hvis du:

  • ønsker at få adgang til dine persondata
  • ønsker at få dine persondata rettet eller slettet
  • ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af persondata i forbindelse med nyhedsbrevet
  • ønsker at klage til Datatilsynet

Vi svarer så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har fået din henvendelse.

Er du kunde i inforevision, kan du se vores persondatapolitik for kunder her.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

inforevision A/S
Buddingevej 312
2860 Søborg
Telefon: 39 53 50 00
Fax: 39 53 50 99
Email: info@inforevision.dk