omos-sub

Vores kunder

Der er ingen tvivl om, at vi kan takke vores 3100 kunder for den succes og vækst, vi har oplevet gennem årene. Mange eksisterende kunder har henvist nye kunder til os samtidig med, at de selv har udviklet deres virksomhed. Og vi er stolte af, at vores kunder bliver hos os i mange år.

inforevision har kunder i hele Danmark

Vores kunder er mindre og mellemstore virksomheder inden for den private sektor. De fleste har virksomhed i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, men vi servicerer kunder i hele Danmark.

Tæt, personlig service

Vores filosofi er, at kunderne er vores centrum. Vi er organiseret i mindre grupper af medarbejdere, som hver tager sig af en fast kundekreds. Det giver os mulighed for at yde en tæt personlig service og opbygge de langvarige relationer, vi tillægger stor værdi.

Bredt forretningsmæssigt grundlag

inforevision har kunder i stort set alle brancher. Det har givet os et bredt forretningsmæssigt grundlag, som vi bruger til at hjælpe med at håndtere økonomiske spørgsmål og komme med forslag til andre kunder på tværs af brancher.

Fokus på den ejerledede virksomhed

Hovedparten af vores kunder er ejerledede virksomheder. Det vil sige, at ejeren og lederen af virksomheden er én og samme person. Vores speciale er at lave regnskaber og rådgive denne type virksomheder, fordi vi har stor erfaring i at tilgodese både ejerens og virksomhedens interesser. Og her er de menneskelige relationer af stor betydning for et godt samarbejde.