omos-sub

En idé, der holder 100 %

Fortællingen om inforevision begynder med historien om en håndfuld ildsjæle, der i 1986 grundlagde en revisionsvirksomhed i en nedlagt kirke i Lyngby.

Stærk faglighed, tæt kundekontakt og ligeværdigt samarbejde

Dengang var det fælles fundament en stærk faglighed, en tæt kundekontakt og et ligeværdigt samarbejde, og det har vist sig at være et særdeles bæredygtigt grundlag. Den dag i dag præger det i høj grad hverdagen i inforevision i forhold til såvel kunder som kollegaer.

Mindre og mellemstore virksomheder er kernen

inforevision vil være den foretrukne samarbejdspartner for mindre og mellemstore virksomheder. Vi gør hver dag vores bedste for at levere anvendelige og fremadrettede ydelser af høj kvalitet og en rådgivning, der er engageret, ansvarlig og forståelig.

Stærke medarbejdere i en sund organisation

Kvalitet og service i inforevision baserer sig på veluddannede medarbejdere i en homogen og velstruktureret organisation, kombineret med et stærkt netværk af mangeårige samarbejdspartnere.

Det hele menneske er i centrum

Vi mener, at vores åbne, rummelige og uhøjtidelige virksomhedskultur, hvor kunden og det hele menneske er i centrum, giver livsglæde og de bedste muligheder for udvikling.

Dygtige specialister står klar

inforevision er et revisions- og konsulenthus. Det vil sige, at vi har specialister, som vi trækker på, når der er brug for det. I inforevision har vi specialister inden for bl.a. it, skat og moms, M&A og køb og salg af virksomheder.

Vi samarbejder med advokater og banker

Derudover har vi tætte samarbejdsrelationer med f.eks. advokater, banker og specialister inden for human ressource. Vi stiller krav til, at de skal kunne levere den høje kvalitet, som vi selv står inde for, så vores kunder oplever deres indsats som en naturlig og berigende ekstra kompetence, de opnår via inforevisions netværk.