Catharina-MortensenCatharina Mortensen

Associeret partner, afdelingsleder
Født 1964

Catharina er født og opvokset i Växjö/Sverige og er uddannet svensk civiløkonom med speciale i regnskab. Siden hun flyttede til Danmark i 1989, har Catharina haft forskellige stillinger, flere på ledelsesniveau, indenfor økonomi, bogholderi og personale både i en stor international koncern og i små og mellemstore virksomheder.

Catharina kom til inforevision i februar 2001 og har været med i inforevisions erhvervsservice næsten siden starten i 2000.

Privat bor Catharina i Espergærde med sin familie. I fritiden dyrkes motionsløb og gymnastik, og så nydes tiden med familie, venner og sommerhus i Sverige.

Telefon: +45 21 71 99 07
E-mail: cm@inforevision.dk
LinkedIn
Visitkort


Stig-KofoedStig Kofoed

Associeret partner, cand.merc.aud.
Født 1972

Stig har stor generel erfaring med regnskab og rådgivning af primært små og mellemstore virksomheder i såvel selskabs- samt personlig regi, herunder økonomistyring, budgettering, virksomhedsstruktur m.v. Internt fungerer Stig som teamleder for et af vores revisionsteams.

Stig er oprindelig fra Bornholm og bor i dag i Kokkedal med sin hustru og tre børn. Fritiden bliver primært brugt til sportsaktiviteter i form af fodbold, badminton, tennis og løbeture.

Telefon: +45 21 71 99 68
E-mail: sk@inforevision.dk
LinkedIn
Visitkort


Martin-HansenMartin Hansen

Associeret partner, cand. merc. aud.
Født 1976

Martin er sagsansvarlig revisor med mangeårig erfaring indenfor revision, regnskab og rådgivning af primært mindre og mellemstore selskaber. Han arbejder også med due diligence opgaver i afdelingen for Transaction Services.

Internt sidder Martin i inforevisions kvalitetsstyringsudvalg, hvor han bl.a. er med til at udvikle uddannelsesprogrammet for trainees og deltager i rekrutteringen af unge talenter.

Martin er født og opvokset på Falster og bor i dag i Herlev med sin familie. Fritiden ynder Martin at bruge på hygge med familie og venner og en løbetur, når tiden er til det.

Telefon: +45 21 71 90 11
E-mail: mt@inforevision.dk
LinkedIn
Visitkort