26. juni 2017

Velkommen til nye læsere

inforevisions nyhedsbrev udkommer ca. 10 gange om året med nyttigt og inspirerende indhold, der kan spare din virksomhed for penge og besvær.

1. juli blev markedsføringsloven ændret, så vi nu har mulighed for at sende vores nyhedsbrev ud til kunderne, uden at skulle indhente en tilladelse først. Derfor har vi valgt at udvide listen over modtagere, så vi kan tilbyde endnu flere vores nyhedsbrev med viden om regnskab, revision, skat, moms, afgifter, it og meget mere.

Dét, der tæller for kunderne

Nyhedsbrevets indhold baserer sig på dét, vi – gennem mere end 30 års samarbejde med mindre og mellemstore virksomheder – ved, at vores kunder interesserer sig for og bekymrer sig om.

Du bliver fx mindet om vigtige frister for indberetninger og selvangivelser. Du bliver også orienteret om nye regler inden for regnskab, skat, moms og afgifter, og vi forklarer, hvad det betyder for din virksomhed.

Vi sætter desuden spot på fradragsmuligheder, som mange virksomheder ikke kender eller måske har glemt, og vi giver tips og gode råd om aktuelle emner.

Og så slipper du heller ikke for tilbud om kurser, arrangementer og kundeevents.

Du kan altid afmelde

Nyhedsbrevet udkommer ca. 10 gange om året, og vi er glade for at kunne dele viden med dig. Hvis du ikke ønsker at modtage det, kan du til enhver tid afmelde det nederst i mailen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, kommentarer eller forslag til indhold i nyhedsbrevet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Per Jensen
Partner, statsautoriseret revisor
T: 21 71 99 67
pj@inforevision.dk