29. maj 2018

The Bagel Co.: Ikke bange for konkurrence

Birthe Thygesen er adm. direktør i The Bagel Co. og kvinden, der har gjort kvalitetsbagels til en populær spise blandt travle, frokostsultne danskere. Læs interviewet.

I 1997 sagde Birthe Thygesen farvel til en karriere i det israelske flyselskab El Al og åbnede sammen med sin mand, Barak, den første bagelforretning på 18 m2 i Gothersgade i København. Inspirationen kom fra de amerikanske sandwich-butikker, hvor diskene bugnede af friske råvarer.

”Ikke alle kunder var med på idéen med det samme. Dengang var der ikke det fokus på gode råvarer, som vi ser i dag, og det var svært at tage penge for råvarer af høj kvalitet,” fortæller Birthe Thygesen. Men hun lod sig ikke slå ud af konkurrencen med pizzaslices og pølsevogne, og snart tog succesen fart.

Siden da er adskillige butikker skudt op på gode adresser i København og Århus – senest i restaurant-mekkaet ILLUM Rooftop midt i København.

Læs interviewet med Birthe Thygesen.

Chefen for det hele

Interviewet er bragt i kundebladet infoupdate 2018, hvor temaet er ’Chefen for det hele’. Her møder du tre meget forskellige virksomhedsejere med hver deres historie, men med den samme, særlige ild indeni. I bladet ser vi også nærmere på generationsskifte, og vi udforsker fremtidens arbejdskraft: Den unge Generation Z.