job-sub

Karriere i inforevision

inforevision er et revisions- og konsulenthus, hvilket giver vores kunder mulighed for at shoppe flere produkter samme sted, da vi arbejder med forskellige forretningsområder. For vores medarbejdere har vores forretningsmodel også stor betydning.
Her er vi alle en del af et tværfagligt miljø, hvor man som en naturlig del af hverdagen lærer nyt og lærer fra sig. I det daglige giver det en tilfredsstillelse, at der altid er en kollega man kan spørge, så kunden bliver serviceret på et kvalitativt højt niveau.

Vores struktur betyder, at vores medarbejdere har flere karriereveje at vælge imellem. Udover karriere som revisor, er der også mulighed indenfor fx erhvervsservice, skat, transaktioner og IT.

Du har derfor som medarbejder i inforevision flere forskellige muligheder undervejs. Gennem uddannelse, arbejdsopgaver, afdelingsplacering og samarbejdsrelationer byder inforevision på alsidige karrieremuligheder for den enkelte medarbejder. Ønsker, evner og interesser drøftes løbende, og tages fast op ved vores to årlige udviklingssamtaler.

Den klassiske uddannelsesmodel hos os er et fundament bestående af enten en HD eller en merkonomuddannelse. Herefter er karrierevejene mange. Det alt afgørende er, at man brænder for det man laver og er faglig kompetent – herfra er udviklingsmulighederne i inforevision mangfoldige.

Har du interesse og flair for ledelse, er der for mere erfarne også mulighed for at blive ledende medarbejder i inforevision. Dette gælder uanset om du arbejder som revisor eller i en af vores specialistfunktioner.