itservice-sub

ERP systemer

Vi tilbyder at skabe et fornuftigt beslutningsgrundlag for virksomheden der skal investere i nyt økonomisystem. Markedet for økonomisystemløsninger er stort og med et stort udvalg af leverandører, står virksomheden overfor en del beslutningsudfordringer.

Vi assisterer virksomhedens ledelse med at skabe klarhed over markedet og løsningerne. Vi deltager i anskaffelsesprocessen, hjælper med at formulere kravene, deltager i de indledende leverandørmøder og assisterer virksomheden i udvælgelsesfasen. Målet er at få skabt en god start for en vigtig forretningsbeslutning.

Integration

Efterhånden som virksomheden vokser, indfører nye systemer eller indgår i samarbejder med kunder og leverandører over Internettet, opstår behovet for at integrere sine systemer med andre it services. Det kan være integration til online ordresystemer, webshops eller elektronisk fakturering. Vi tilbyder at gøre integrationen mulig og skabe de nødvendige tekniske løsninger.

Dataanalyser og rapporter

I takt med virksomhedernes aktuelle situation er der behov for beslutninger af forskellig art. Det gælder både i nedgangstider og opgangstider. Økonomisystemerne gemmer på data der i den rette sammenhæng kan give målrettet information om forretningens tilstand på en lang række områder. Vi tilbyder at skabe linket mellem de rå data og virksomhedens beslutninger, enten via økonomisystemets egne rapportsystemer eller via mere avancerede Excel applikationer.

Vi leverer selv økonomisystemløsninger

Udover at fungere som rådgiver er vi leverandører af økonomisystemsoftware og konsulentydelser til Microsoft Dynamics C5 eller NAV. Tag et møde med infoit, såfremt I allerede har truffet valget om at anskaffe eller udvikle et af de to systemer fra Microsoft. Via infohosting tilbyder vi at outsource selve driften af økonomisystemets underliggende it infrastruktur.

Læs mere på info-it.dk


Kontaktperson:

Simon Okkels
Partner, IT chef
Tlf. 39 53 50 25
SO@inforevision.dk