itservice-sub

Microsoft C5 med infoit

Vigtig information: Klassisk C5 udfases i 2019

Microsoft har besluttet at udfase den klassiske version af C5. Derfor stopper den officielle support af systemet den 8. januar 2019. Fremover vil Microsoft udelukkende satse på ét økonomisystem til små og mellemstore virksomheder, nemlig Dynamics NAV. Læs mere her.

Der bliver valgt rigtigt første gang

Vi tager altid en systemvalgssnak med dig, inden vi går i gang med et C5 projekt.
Vores erfaring med økonomisystemer gør, at vi overordnet kan sammenholde C5 med andre økonomisystemer. Vi giver dig objektiv rådgivning, der tager afsæt i netop din forretning. Dermed klæder vi dig på til at vælge et økonomisystem, der passer til netop din forretningstype.

Det går hurtigere med infoit

Du får en it-konsulent, som ud fra egne bogholderierfaringer møder dig og din virksomhed i et sprog, hvor vi forstår hinanden. Det vil sige, at du ikke skal bruge tid og penge på at forklare dine ønsker til én, der ikke har regnskabsmæssig baggrund. Du kan få både system og bogføringssupport af én og samme person.

Alting skal ikke forklares forfra

Hvis du i forvejen er kunde i inforevision, er din virksomhed kendt og vi, som it-konsulenter, kan i implementerings- og kravfasen trække på de info-medarbejdere, som i øvrigt arbejder med virksomheden. Du får glæde af den synergi, der kan skabes internt i inforevision i form af et lettere implementeringsforløb, mere kvalificerede og komplette krav. Ingen andre har et tilsvarende kendskab til behovene.

Vi kan altid hjælpe dig

Hvis du allerede har valgt C5 som dit økonomisystem, kan vi hjælpe dig med at udvælge og opsætte ekstra moduler i takt med at din virksomhed udvikler sig. Vores it-konsulenters økonomiske baggrund gør, at vi kan hjælpe dig med forståelse af sammenhængene i dit økonomisystem for derigennem at sikre, at du får den korrekte kvalitet i grundlaget for dine økonomiske beslutninger. Vi kan tilpasse dine eksterne blanketter til netop din virksomheds behov.

Læs mere på info-it.dk


Kontaktperson:

Simon Okkels
Partner, IT chef
Tlf. 39 53 50 25
SO@inforevision.dk