Dansketorpare 1Medlemstilbud til Danske Torpare

I samarbejde med foreningen Danske Torpare har vi sammensat to rabat-pakker med rådgivning og ydelser, der dækker det typiske behov hos dig som ejer af et fritidshus i Sverige. Vi glæder os til samarbejdet.

Pakke 1: Ejendomsværdiskat og skattefradrag

Denne startpakke sikrer korrekt håndtering af fritidsboligens ejendomsværdiskat og eventuelle danske skattefradrag, f.eks. håndværkerfradrag.

Medlemspris:
2.500 kr. inkl. moms. (normalpris: 3.750 kr. inkl. moms)

Pakken er for medlemmer, som udelukkende har ejendommen til eget brug. Hvis du udlejer ejendommen, eller hvis du driver skovbrug eller andet erhverv fra den, indgår vi en særskilt aftale om pris og ydelser.

Pakke 2: Økonomi- og skattetjek

Pakken indeholder et møde på 1 time, hvor vi gennemgår og kontrollerer, om din ejendom er håndteret korrekt skattemæssigt set i forhold til dine øvrige danske indtægts-, udgifts- og formueforhold.

Medlemspris:
1.600 kr. inkl. moms (normalpris: 2.500 kr. inkl. moms)

Eventuelt efterfølgende arbejde/rådgivning afregnes særskilt. Prisen for det indledende møde modregnes i betalingen for efterfølgende arbejde.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke et møde med os, er du altid velkommen til at kontakte inforevisions skatteafdeling:

Bo Sponholtz
tlf. 3953 5033
BSP@inforevision.dk

Jannik Petersen
tlf. 3953 5047
JPE@inforevision.dk

Om os

inforevision er et velfunderet revisions- og konsulenthus med 110 medarbejdere, der betjener cirka 1600 mindre og mellemstore virksomheder inden for mange brancher. Vores ydelser omfatter revision og regnskab, skat og moms, internationale forhold, M&A, transaction services, erhvervsservice, it og vikarydelser. inforevision er etableret i 1986 og ligger i Søborg. Læs mere her på hjemmesiden og tilmeld dig vores nyhedsbrev.