skat-sub

Foldere og vejledninger

Forældrekøb – de skattemæssige konsekvenser

Forældrekøb er en god mulighed for at hjælpe dit barn med at få en bolig, typisk i forbindelse med studiestart. Men vær opmærksom på de skattemæssige konsekvenser. Vi gennemgår de væsentligste punkter.
Download folderen Forældrekøb: De skattemæssige konsekvenser (pdf).

Gaver til nærtstående familiemedlemmer

Afgifter og formaliteter skal være på plads, før SKAT kan godkende gaver mellem nærtstående familiemedlemmer.
Download folderen: Når du giver gaver (pdf).

Skattesatser 2017

Vi har udarbejdet en nem og enkel oversigt over de væsentligste skattesatser for 2017 sammenlignet med 2016. Der er bl.a. ændringer i godtgørelsen for erhvervsmæssig kørsel og i fradrag for befordring mellem hjem og arbejde.
Hent oversigten over skattesatser 2017 her.

Provision af kautioner

Ofte kautionerer ejeren personligt for virksomhedens gæld, men selskabet kan faktisk udbetale en provision til ejeren som gengæld for sikkerhedsstillelsen.
Download folderen: Provision af kautioner (pdf).

Vejledning: Skattekonto

I forbindelse med betalingen af aconto skatten har vi konstateret, at der er behov for en uddybende vejledning om Skattekontoen. I vejledningen kan du se, hvordan du får adgang til kontoen, hvordan du foretager indbetalinger, og hvordan du kommer godt i gang.
Se vejledningen her (pdf).

Derudover har vi udarbejdet en vejledning til hvordan du kan autorisere inforevision til at få adgang til dine skatteoplysninger, alt efter om det er til ”Tast Selv Privat” eller Tast Selv Erhverv”. Kontakt din revisor, hvis du har brug for assistance med at autorisere inforevision.
Se vejledningen her (pdf).

Yderligere informationer

Bo Sponholtz
Leder af skatteafdelingen
Tlf. 39 53 50 33
bsp@inforevision.dk

Jannik Petersen
Skattekonsulent
Tlf. 39 53 50 47
jpe@inforevision.dk