Torsdag den 9. november 2017 kl. 15:00-17:30

Kursus: Styr på persondata

25. maj 2018 træder EU’s nye regler for persondata i kraft. De omfatter alle de danske virksomheder – store som små – der lagrer persondata om fx kunder, brugere, leverandører og ansatte.

Med de nye regler kan Datatilsynet udstede bøder på op imod 4 % af omsætningen, hvis man ikke lever op til kravene. Det kan få store konsekvenser for virksomhedens økonomi og omdømme.

Nogle tror, at ”det dér med data” er noget, it-folkene tager sig af. Sådan er det ikke. Vi lagrer ofte persondata i mange forskellige systemer, og med de nye regler bliver databeskyttelse og it-sikkerhed noget, der vedrører alle niveauer og processer i virksomheden.

Kurset henvender sig bredt til ledere, HR-konsulenter, indkøbs-og økonomiansvarlige, it-folk og andre, der søger viden, tjeklister og praktiske råd om, hvordan reglerne kan implementeres effektivt i virksomheden.

DELTAGERPRIS: 1500 kr. +moms

> INFOACADEMY KURSUSPROGRAM 2017
> TILMELD DIG HER

infoAcademy – kurser for bogholdere, regnskabschefer og ejerledere. Styrk dine kompetencer og få et fagligt boost / Effektiv undervisning målrettet dine kerneopgaver / Opdateret viden med konkrete råd og redskaber / Netværk og sparring med kollegaer fra andre virksomheder / Lærerige timer til gode priser og med mulighed for rabat / Gode P-forhold og tæt på busser og S-tog.