infoAcademy 2017
kurser for bogholdere, regnskabschefer og ejerledere

I efteråret 2017 udbyder inforevision kurser tilrettelagt specielt for bogholdere, regnskabschefer og ejerledere i mindre og mellemstore virksomheder. Vi opdaterer din faglige værktøjskasse med viden og redskaber, som du med det samme kan tage i brug.

Kursusoversigt

14. september: Regnskab og klargøring til revisor ved årsafslutning
28. september: Moms Basis
28: september: Moms Special – handel med udlandet
12. oktober: Skat Basis
12. oktober: Firmabil eller ej?
26. oktober: Regnskab Special – andelsboliger
9. november: Styr på persondata

> INFOACADEMY KURSUSPROGRAM 2017
> TILMELD DIG HER

Dit udbytte

Kurserne er for dig, der har grundlæggende erfaring med bogholderi og regnskab, og som ønsker overblik over og indblik i de seneste regler indenfor skat, moms og regnskab.

Du får et fagligt boost med undervisning, der er målrettet netop dine kerneopgaver. Har du specifikke udfordringer eller spørgsmål, inddrager vi dem gerne i undervisningen. Samtidig får du lejlighed til at sparre med de andre deltagere, som beskæftiger sig med det samme som dig.

Om undervisningen

Underviserne er inforevisions egne erfarne revisorer og rådgivere. De kender dine opgaver og forstår betydningen af, at du bliver klædt godt på med aktuel viden og vejledning.

Undervejs tager underviserne udgangspunkt i konkrete eksempler, og de trækker tråde til typiske situationer og problemstillinger i hverdagen.

> INFOACADEMY KURSUSPROGRAM 2017
> TILMELD DIG HER

infoAcademy – kurser for bogholdere, regnskabschefer og ejerledere. Styrk dine kompetencer og få et fagligt boost / Effektiv undervisning målrettet dine kerneopgaver / Opdateret viden med konkrete råd og redskaber / Netværk og sparring med kollegaer fra andre virksomheder / Lærerige timer til gode priser og med mulighed for rabat / Gode P-forhold og tæt på busser og S-tog.